Autor: Dnevnik, Novosti

Novi Sad
19.06.2018.
08:28 > 08:33
Prijatelji, rodbina i pojedine kolege policajca Miloša Grandića (34) protestovali su juče ispred novosadskog suda zbog nepravosnažne presude po kojoj je on osuđen na tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva.
  • @Leba-dzaba-ros

    19.06.2018 14:45
    Policajac treba da bude obucen da moze da resi ovu situaciju na drugi nacin osim pucanja. S druge strane, drzava mora da ima takav zakon da do ovakve situacije ni ne dodje. To u realnosti znaci da su kazne za napad na policajca tako zestoke, da je nekom metak i bolji od toga - da bukvalno nikom na pamet ne pada da ikad digne stanglu na policajca. Ovako svaki mali smradcic od psihopate zna da mu se moze.
  • Leba-dzaba-ros

    19.06.2018 12:40
    Ne vidim razlog ovog protesta. Sud je rekao da je "prema obrazloženju presude, Grandić imao pravo da se brani, ali je kao policijac "napad mogao da spreči i na drugi način".", i ja se sa tim u potpunosti slažem. Kao obučeni policajac, Grandić je poznavao borilačke veštine i znao kako da savlada tog napadača i bez potezanja pištolja. Dakle, evidentno je prekoračio nužnu samoodbranu.
  • mafijanje

    19.06.2018 11:52
    Lik napao drugog vozaca oko prvenstva prolaza (skoro kao ova dvojica od juce kad su se zbog parkinga potukli pa jedan drugom odgrizao uvo), pa ga ovaj 2x udario palicom, pa se lik odbranio i onda pucao tom drugom pored glave.
    Kao u filmovima kad mafija "upozorava" pa puca da okrzne glavu ili probije bubnu opnu...I jos se buni zbog 3 godine koje nece ni odsluziti?!
  • Ns 49

    19.06.2018 11:47
    Sve mi se čini da je ova kazna dogovorena pa će mu posle smanjiti a sigruan sam da je odmah vikao da je policajac jer to oni uvek rade pa prema tome onaj što nosi metalnu palicu i pre devojkom udara koga hoće laže. Pitam se samo šta taj radi sa običnim svetom kad lupa nabildovanog muškarca pa uz to i obučenog policajca. Od takvih treba bežati.
    Šteta bi bilo da obučenog policajca sa tradicijom i veoma hrabrim bratom koji je poginuo braneći imovinu nekog zlatara izbace iz policije ali i on nije treba pucati u uši nego pored ušiju jer je to trenirao.
  • Pritisak

    19.06.2018 11:12
    Ako ovo nije pritisak na sud,onda.ne znam sta je.A ako je bilo policajaca na skupu,to je onda skandal nad skandalima.Odmah im dati otkaz,osim ako.nisu dobili odobrenje za to.Onda kazniti šefove.
  • Армаггедон

    19.06.2018 11:05
    нормалан
    А јел по закону,да полиција стоји на вратима скоро свих клубова наоружана и да има право да оружје употреби?.Немојмо о полицији и њеном поштењу.Не кажем да је требао да пусти да га убије палицом,мислим да је и њега требало осудити.Само хоћу да кажем,да ако је неко полицајац није бог.
  • Nervirach

    19.06.2018 10:56
    Policijo, za sve ste vi krivi. U vasim rukama je resenje problema.
  • нормалан

    19.06.2018 09:53
    @Армаггедон
    По закону је у обавези да носи службено оружје и када није на дужности и да га по потреби и употреби, под условима прописаним законом. А шта је требало да уради када га је папан напао металном штанглом, да га гађа хлебом? И да се зна, нисам ни ја нити ико мој у полицији, само треба бити реалан.
  • Nervozna

    19.06.2018 09:48
    Bez naslova
    Dragi sugrađani, a posebno policijo, kad vi stanete uz narod, i narod će stati uz vas. Ali shvatite da kada skinete uniformu, vi ste isto kao i svi mi ostali - građani drugog reda. Dotle, svako bije svoje bitke kako zna. Žao mi je čoveka, ne poznajem ga, ali nepravda je nepravda.
  • Esan Danko

    19.06.2018 09:21
    Vrbas
    Sve to rade u stanici Detelinara a ovdje se cenzurira. Sud izbaci osudjenog Policajca bez ikakave odluke suda. Di to ima? Novosadski sud. Sredicemo mi sami to ocito kao narod.
  • Армаггедон

    19.06.2018 09:02
    Срамота,треба да га ослободе зато што је полицајац.Треба му подићи казну зато што је полицајац.Носи пиштољ кад није на дужности,зашто?
  • Jaja

    19.06.2018 08:55
    Ajde Vucicu sada pokazi silu i ne dozvoli muriji da protestvuje....

    Nemoj samo obican narod da kinjis, kinji i ove sto se silom sluze...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna